Baleset

Két autó frontálisan ütközött, a balesetben egy ember meghalt, többen megsérültek

Felnőtt áshatta azt a gödröt, ami egy kislány halálát okozta a strandon

| Szerző: hirado.hu
Egy felnőtt áshatta azt a gödröt, ami beomlott és maga alá temetett két kisgyereket egy strandon az Egyesült Államokban. A szemtanúk szerint egy másik strandoló, egy negyven és körüli férfi ásta a gödröt. Egy testvérpár később belemászott játszani, de a rájuk omlott a homok. A kisfiút még kihúzták, de a húgának már nem tudták megmenteni az életét.

Egy szemtanú szerint egy felnőtt ásta azt a gödröt a tengerparton, ami múlt hét kedden maga alá temetett két kisgyereket a floridai Fort Lauderdale-ben.

Mint az már ismert, beomló gödör temetett be két kisgyereket egy strandon. A tűzoltók lapátokkal ásták és deszkákkal biztosították ki a gödröt, hogy kiemelhessék a két gyereket. A balesetben egy hétéves kislány meghalt, kilencéves bátyját kiemelték, és stabil állapotban kórházba szállították.

A baleset után a hatóságok úgy vélték, hogy a gyerekek áshatták a gödröt, de egy szemtanú elmondta, hogy egy felnőtt férfi ásta a hatalmas árkot.

„A tengerparton sétáltam, és láttam egy negyven év körüli férfit gödröt ásni, ami már a mellkasáig ért” – mondta Harry Defina szemtanú.

Az apának sikerült kihúznia a fiát, akit mellkasig temetett be a homok, de kislányát nem érte el. A tűzoltók húsz percig küzdöttek, mire kiszabadították a lányt, akit kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni az életét.

A rendőrség vizsgálja a halálos balesetet.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció.

Forrás: New York Post

Ajánljuk még