Aktuális

Zárlatos töltő okozhatott tüzet az Óbudai Egyetem kollégiumában

Tüzet nyitottak a házra, fejlövést kapott a házban alvó 11 éves kislány

| Szerző: hirado.hu
A kislányt a lövöldözés után azonnal kórházba szállították, azonban az életét már nem tudták megmenteni.

Fejlövést kapott egy 11 éves kislány, miközben Detroit keleti részén, otthonban aludt. A rendőrség szerint a gyermek a kanapén feküdt, amikor 23 lövést adtak le a házra.

A közzétett biztonsági felvételen látható, amint egy fehér terepjáróból kiszállt férfiak fegyvert ragadnak, lövéseket adnak le az épületre, majd elhajtanak a helyszínről- számolt be az esetről a People magazin. 

Charles Fitzgerald, a detroiti rendőrség helyettes vezetője közleményben tudatta, hogy a kislányt a fején találta el a lövés. Kritikus állapotban szállították kórházba, ahol azonnal lélegeztetőgépre tették.

A detroiti gyermekkórház orvosai nem sokkal későbbközölték, hogy a kislány állapota olyan súlyos, hogy az életét nem tudják megmenteni.

A kislány édesanyja, Brandy Crenshaw pénteken a Fox 2 Detroitnak elmondta, hogy a kislány állapota nem javul, így meghozták azt a tragikus döntést, hogy lekapcsolják a gépekről.

Most már semmim sincs. Elvették az egyetlen gyerekemet, az egyetlen gyermekemet” – mondta.

Kapcsolódó tartalom

A Fox 2 Detroit korábban arról számolt be, hogy öt gyanúsítottat tartóztattak le a lövöldözéssel kapcsolatban. A rendőrség nem hozta nyilvánosságra az idítékot és a gyanúsítottak nevét. A nyomozás jelenleg is zajlik.

A kiemelt képünk illusztráció. (Fotó: Shutterstock)

Ajánljuk még