Aktuális

Ha vásárolt ebből a termékből a Sparban, ne fogyassza el, vigye vissza!

Pánik a repülőn: egy tollal akarta kiszúrni utastársa szemét a zavarodott férfi

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Az Alaska Airlines utasát azzal vádolják, hogy megszúrt egy férfit a Las Vegasba tartó repülőjáraton. Az elkövetőt letartóztatták, súlyos testi sértéssel vádolják.

Egy férfit letartóztattak miután megtámadott egy másik utast egy Las Vegasba tartó járaton a múlt hónapban. A támadásra körülbelül 30 perccel a Las Vegas-i leszállás előtt került sor.

Kapcsolódó tartalom

Az FBI azzal vádolja Lopezt, hogy ütlegelni kezdett egy utast, majd az áldozat segítségére siető férfi szemét egy tollal akarta kiszúrni. A dokumentumok szerint az áldozat felesége és egy másik utas is kiabált Lopezre, hogy hagyja abba. Erre a férfi még inkább dühbe gurult, és megütötte az áldozat feleségét is, aki a támadás alatt mindvégig a hétéves fiát védte.

Egy a repülőn lévő utas elmondta, mindenhol vért látott.

A támadás után Lopez állítólag azt kiabálta, hogy csak az FBI-nak fog beszélni.

Kapcsolódó tartalom

A repülőgép biztonságosan földet ért a Las Vegas-i repülőtéren, ahol a támadót már várták a rendfenntartó erők.

Az FBI szerint a gyanúsított azt mondta a szövetségi légi marsalloknak, úgy érezte, a maffia üldözi őt az elmúlt hónapokban. Azt is elismerte, hogy korábban soha nem látta az áldozatot, de azt tervezte, hogy megtámadja és megöli, mivel a férfi szerinte egy kartell tagja – olvasható a People magazin cikkébe. 

Ajánljuk még