Aktuális

Zárlatos töltő okozhatott tüzet az Óbudai Egyetem kollégiumában

Fegyverrel fenyegetve raboltak ki egy diákot az utcán, csak az Air Jordan cipője kellett nekik

| Szerző: hirado.hu
Fegyveresek támadtak az utcán egy washingtoni diákra, így rabolták el tőle az Air Jordan edzőcipőjét egy középiskola közelében, miközben hazafelé sétált. Az egykori NBA-sztár által tervezett sportcipőből egy pár legalább 250 dollárba, mintegy 90 ezer forintba kerül.

A fegyveres rablás szerda délután történt Washington belvárosában, nem sokkal azután, hogy a diák elindult az iskolából hazafelé az utcán – közölte a fővárosi rendőrség.

A jelentés szerint a fiút, akinek a nevét és életkorát nem hozták nyilvánosságra, három ember megtámadta, egyikük arcon ütötte és a földre teperte, majd leoldották és ellopták az Air Jordan cipőjét a lábáról.

Kapcsolódó tartalom

Dulakodás közben az egyik gyanúsított azt mondta neki: „Ha védekezni próbálsz, szétlövöm a fejed!”, és megvillantotta az övébe csúsztatott pisztolyt

– számolt be a Fox News hírportálja. A rablók ezután kereket oldottak a pár cipővel.

A Nike Air Jordan XI-es sportcipő újonnan 250 dollárba (kb. 90 ezer forint) kerül, de

ha egyedi sorozatú, és például Michael Jordan, a Chicago Bulls egykori legendás kosárlabdázója tervezte, akkor ennél jóval többe is kerülhet.

Shendrina Walker, a középiskola igazgatónője csütörtökön e-mailt küldött a szülőknek, amelyben tájékoztatta őket az esetről, írja a Fox News. Walker azt írta, hogy az intézmény vezetése nem tudja eléggé hangsúlyozni, mennyire fontos az éberség megőrzése az iskolában és azon kívül is.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció. (Fotó: MTI/EPA/Cristobal Herrera)

Ajánljuk még