Időjárás

Kettészakad ma az ország – térképen mutatjuk, milyen idő várható

Szánthó Miklós szerint Magyarország nem woke-nak való vidék

„Magyarország nem woke-nak való vidék” – fogalmazott az Alapjogokért Központ főigazgatója a Conservative Political Action Conference (CPAC) első nemzetközi kerekasztal-beszélgetésén Washingtonban.

Szánthó Miklós közösségi oldalán csütörtökön arról számolt be, hogy a találkozón kiemelte:

a magyar jobboldal kiáll az Isten, haza, család hármas egysége mellett, szembemegy a globalista fősodorral; és valójában ez áll a „demokrácia” meg „jogállamisági” viták hátterében.

Brüsszel egyre inkább „igyekszik kiszervezni a döntéshozatalt uniós szintre, és intézményein keresztül a tagállamokra erőszakolni saját liberális ideológiáját”.

Éppen ezért van szükség az antiglobalista erők globális összefogására; ahogy ez meg is valósul majd az áprilisi CPACHungary-n – fogalmazott a főigazgató.

Kapcsolódó tartalom

Bejegyzésében jelezte: a washingtoni beszélgetésen részt vett többek között Takács Szabolcs washingtoni magyar nagykövet, Liz Truss korábbi brit miniszterelnök, Nigel Farage, a Brexit Párt volt vezetője, Steve Bannon, Ric Grenell, K. T. McFarland, Carla Sands és sokan mások Donald Trump előző – és reményei szerint következő – adminisztrációjából.

Ajánljuk még