Aktuális

A köztársasági elnök kiírta a választások időpontját

Robbantással fenyegették a Wizz Air járatát, a levegőben visszafordult a gép

| Szerző: hirado.hu
Pokolgéppel fenyegették a Wizz Air légitársaságnak a grúziai Kutaiszi és Barcelona között repülő járatát, amely a levegőben visszafordult és leszállt a kutaiszi nemzetközi repülőtéren.

A Wizz Air légitársaság a grúziai Kutaiszi és Barcelona között repülő járatát azért fordították vissza, mert fenyegető telefonhívás érkezett a kutaiszi repülőtérre.

Az üggyel kapcsolatban a Magyar Nemzet megkereste a légitársaságot, amely a következő közleményt küldte:

Kapcsolódó tartalom

A Wizz Air szerdán Kutaisziből Barcelonába tartó járatával kapcsolatban fenyegető telefonhívás érkezett a Kutaiszi Repülőtérre. A légitársaság a protokollnak megfelelően eljárva a gépet azonnal visszafordította és az utasokat biztonságba helyezte, majd a helyi hatóságok megkezdték a repülőgép teljes átvizsgálását. Az átvizsgálás során sem robbanóanyagot, sem egyéb, az utasok és a személyzet biztonságát veszélyeztető anyagot nem találtak. Az elkövető ellen nyomozás indult, és a grúz hatóságok már elő is állították a feltételezett tettest. A Wizz Air számára – ahogy ebben az esetben is történt – utasai, személyzete és a repülőgépei biztonsága a legfontosabb” – olvasható a Magyar Nemzetben.

Kiemelt kép: MTI/Czeglédi Zsolt

Ajánljuk még