Időjárás

Óriási fordulatot vesz az időjárás – kiderül, mit hoz a zsákban Sándor, József, Benedek

Nem is sejtette, ki lapul a mackójelmez alatt, ügyes trükkel kapták el a drogdílert

| Szerző: hirado.hu
Egy perui rendőr hamis Valentin-napi ajándékkal csalogatott elő egy feltételezett drogkereskedőt, miközben bolyhos medvejelmezt viselt, és egy doboz csokoládéval intett neki az utcára.

El tudod képzelni, hogy egy plüss mackó elfogott egy drogdílert? A szerelem és a barátság napján?” – viccelődött Jose Honorio, a perui nemzeti rendőrség szóvivője.

Az eset az ország fővárosában, Limában történt. Az akcióról készült képeken (amelyeket ide kattintva tekinthet meg) látszik, ahogy a rendőr féltérdre ereszkedik, kezében egy spanyol, „Te vagy az okom a mosolyra” jelentésű feliratos táblával, az édességgel és egy szív alakú lufival.

A becsapott gyanúsított kijön a tornácára, majd a következő pillanatokban a már maszk nélküli, de még mindig medvének öltözött rendőr bilincsbe veri a nőt.

Kapcsolódó tartalom

A város elit Zöld osztagának többi civil ruhás kábítószer-ellenes tisztje is odasietett, hogy segítsen a letartóztatásban. A rendőrök több kábítószernek tűnő anyagot is találtak a nő lakhelyén. Legalább két női gyanúsítottat letartóztattak, akiket egy jelöletlen rendőrautó hátuljába ültettek.

Decemberben az egység egyik beépített tisztje egy másik drograzzia során Mikulásnak álcázta magát,

és egy nehezen megközelíthető drogbarlang bejárati ajtaját egy kalapáccsal betörve elterelte a figyelmet, miközben a többi rendőr az ablakon keresztül rohamozta meg a második emeletet.

A kiemelt kép illusztráció. (Fotó: Shutterstock)

Ajánljuk még