Aktuális

Itt nézheti vissza Orbán Viktor ünnepi beszédét

Szomszédja tartotta az ablakpárkányról lógó férfi lábát, videón a mentés

| Szerző: hirado.hu
Tűzoltók mentettek meg egy ablakpárkányon lógó férfit az Egyesült Királyságban. A lakó a folyosón terjedő tűz elől próbált meg az ablakon át elmenekülni, de túl magasan volt, és a párkányon rekedt.

Kapcsolódó tartalom

Az ablakpárkányról lógó férfit mentettek meg a tűzoltók Londonban, miután egy kigyulladt elektromos kerékpár elzárta a menekülő utat.

A tűz a harmadik emeleten tört ki egy folyosón, ahol a bejárati ajtó mellett hagyott átalakított elektromos kerékpár kigyulladt. Két férfi még ki tudott menekülni az ajtón, de ketten a lakásban rekedtek.

Egy férfi az ablakon keresztül próbált meg elmenekülni, de az ablakpárkányon rekedt. A párkányról lelógó lakó lábát az alsó szomszédja tartotta, hogy ne zuhanjon le, egészen addig, amíg a tűzoltók oda nem értek.

A tűzoltók épségben lehozták az épületben rekedt lakókat, egy nőt elővigyázatosságból kórházba szállítottak füstmérgezés gyanúja miatt.

A hatóságok balesetnek nyilvánították a tűzesetet, amit feltehetően egy átalakított elektromos kerékpár lítium akkumulátorának meghibásodása okozta, amit az ajtó mellett töltöttek.

Kapcsolódó tartalom

Forrás: Metro

Ajánljuk még