Aktuális

Itt nézheti vissza Orbán Viktor ünnepi beszédét

Lakástűzhöz siettek, lelőtt holttestekre bukkantak

| Szerző: hirado.hu
Megölt három embert, a nyomait pedig gyújtogatással akarta eltüntetni egy tizenéves az Egyesült Államokban. A rendőrök őrizetbe vették a tinédzsert, akit gyilkossággal, gyújtogatással, holttesttel való visszaéléssel és tárgyi bizonyítékkal való visszaéléssel vádolnak.

Kapcsolódó tartalom

Lelőtt három embert, a nyomait pedig tűzzel próbálta eltüntetni egy tinédzser az arkansasi Little Rockban a hétvégén.

A 15 éves fiú egy családi házban lőtt le három embert, majd tüzet gyújtott az épületben szombat este. A tűzoltók egy bejelentés alapján vonultak ki a lakástűzhöz, ahol később megtalálták a három holttestet.

Az orvosszakértő a helyszínen megállapította, hogy az áldozatokat lelőtték. Az áldozatokat a 47 éves Jacob Martin, az 53 éves Dara Martin és a 16 éves Aleah Martin néven azonosították.

A rendőrök őrizetbe vettek egy 15 éves fiút, akit gyilkossággal, gyújtogatással, holttesttel való visszaéléssel és tárgyi bizonyítékkal való visszaéléssel vádolnak.

A Saline megyei seriffhivatal közlése szerint a tinédzsert felnőttként fogják a gyilkosságok miatt bíróság elé állítani. Arról nem közöltek információt, hogy az elkövető rokoni kapcsolatban állt-e az áldozatokkal.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció.

Forrás: NBC News

Ajánljuk még