Aktuális

A köztársasági elnök kiírta a választások időpontját

Pillanatokon múlt a tragédia: videón, ahogy elszalad kutyájával a járdán száguldozó autótolvaj elől

| Szerző: hirado.hu
Kis híján autó gázolt el egy nőt és kiskutyáját az Egyesült Államokban. A nő az előkertjét rendezte, amikor észlelte, hogy nagy sebességgel egy autó közeledik a járdán. Gyorsan felkapta kis kedvencét, és félreugrott a száguldó autó elől. A lopott járművet egy tolvaj vezette, akit a rendőrök hosszas üldözés után megállítottak és elfogtak.

Kapcsolódó tartalom

Lopott autóval, a járdán próbált elmenekülni egy tolvaj a rendőrök elől Washington DC-ben  a hétvégén. Egy nő, aki a kutyáját sétáltatta az utolsó pillanatban ugrott félre a járdán száguldó autó elől.

A rendőrség közlése szerint délelőtt tíz óra körül kaptak egy bejelentést, mely szerint a telefonálónak ellopták az autóját. A hatóságok a délutáni órákban egy kertvárosi részt fésültek át, amikor észrevették a körözött járművet. A rendőrök üldözőbe vették a menekülő tolvajt, aki felhajtott a járdára, és kis híján elgázolt egy gyalogost.

Evelina Voronina elmondta, hogy szombaton az előkertjében dolgozott, és kiskutyáját is kiengedte, amikor hangos zajra lett figyelmes. A következő pillanatban észrevette a nagy sebességgel közeledő autót, gyorsan felkapta a kutyáját és félreugrott.

A rendőrök hosszas üldözés során megállították az autót, és őrizetbe vettek egy gyanúsítottat, de két feltételezett elkövetőt még keresnek.

Kapcsolódó tartalom

Forrás: New York Post

Ajánljuk még