Aktuális

Fegyveres férfi ejtette túszul egy busz utasait Rio de Janeiróban

Döbbenetes dologra bukkantak a határőrök a bőrönd mélyén

| Szerző: hirado.hu
Majmok csontvázait próbálta becsempészni az Egyesült Államokba egy férfi. Az utast a bostoni repülőtéren fogták el, miután egy K9-es kutya kiszagolta az illegális árut a poggyászban.

Kapcsolódó tartalom

Mumifikált majomcsontvázakat próbált becsempészni az Egyesült Államokba egy utas. A férfit a bostoni repülőtéren fogták el.

Az utas Párizsból utazott a Logan nemzetközi repülőtérre, de a poggyásza átvizsgálásakor a rendőrkutya jelzett, ezért a hatóságok ellenőrizték a csomagot.

A táska tulajdonosa azt állította, hogy csak szárított halat szállít, de a táska bélésében összesen négy majom csontvázát találták meg.

„A vadon élő állatok nyers vagy minimálisan feldolgozott húsát a világ egyes területein, köztük Afrikában bozóthúsnak nevezik. A bozóthús számos vadon élő állatból származik, és fertőző betegségek kockázatát jelentheti” – áll az amerikai vám- és határvédelem közleményében.

Mivel bozóthúst tilos az országba bevinni, ezért a hatóságok értesítették az amerikai Betegség-ellenőrzési és -megelőzési Központ (CDC), amely elkobozta és megsemmisítette az illegális árut.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció.

Forrás: Law & Crime

Ajánljuk még