Aktuális

A köztársasági elnök kiírta a választások időpontját

Brutális módon irthatta ki a családját a férfi, ötrendbeli gyilkossággal vádolják

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Ötrendbeli gyilkossággal vádol az ügyészség egy kanadai férfit felesége, három gyereke és egy 17 éves rokona halálával kapcsolatban – közölték hétfőn a kanadai hatóságok.

A kanadai királyi lovasrendőrség nyomozója, Tim Arseneault elmondása szerint a 29 éves Ryan Howard Manoakeesick ellen vádat emeltek 30 éves felesége, a házaspár 6 éves lánya, 4 éves fia és 2 hónapos kislánya, valamint a feleség 17 éves unokahúgának feltételezett meggyilkolása miatt.

A holttesteket a Manitoba tartományban lévő Carman városában és annak környékén, több helyszínen találták meg a hatóságok.

A rendőrség a vádlott feleségének holttestét helyi idő szerint vasárnap reggel egy árokban találta meg, miután a nő cserbenhagyásos gázolás áldozata lett.

Több mint két órával később, 70 kilométerre északra, a rendőröket egy kigyulladt jármű miatt riasztották, ahol a házaspár gyerekeit a helyszínen halottnak nyilvánították. Ezután a rendőrség őrizetbe vette a 29 éves férfit.

A 17 éves lány holttestét nem sokkal később egy carmani lakásban találták meg.

A rendőrség közlése szerint a boncolás folyamatban van, de további részleteket nem osztottak meg az ügyről.

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még