Időjárás

Óriási fordulatot vesz az időjárás – kiderül, mit hoz a zsákban Sándor, József, Benedek

Az elítélt rávetette magát a bírónőre, gyilkossági kísérlet a vád

| Szerző: hirado.hu
Gyilkossági kísérlettel vádolták meg azt a bűnözőt, aki a bíróságon a földre tepert egy bírót. A férfit testi sértés miatt ítélték el, de amikor a bíróság elutasította a próbaidőre vonatkozó kérvényét, a bűnöző dühbe gurult, és rávetette magát a bírónőre.

Kapcsolódó tartalom

Gyilkossági kísérlet vádjával kell szembenéznie annak a bűnözőnek, aki egy tárgyaláson átugrott a pulpituson és a földre teperte a bírót Las Vegasban január elején.

Mint az már ismert, a testi sértés miatt elítélt 30 éves Deobra Redden rátámadt a bírónőre, aki elutasította a férfi próbaidőre vonatkozó kérvényét. A támadásban Mary Kay Holthus bírónő könnyebb fejsérülést szenvedett.

A támadás után Reddent őrizetbe vették, egy héttel később a bíróság négy évig terjedő börtönbüntetésre ítélte a férfit a testi sértés vádja miatt.

A bíróságon történt támadás elkövetése miatt az esküdtszék csütörtökön kilenc vádpontban emelt vádat Redden ellen, többek között gyilkossági kísérletért.

Az elítélt családja szerint Reddennél skizofréniát és bipoláris zavart diagnosztizáltak, de a bírósági feljegyzések szerint a szakemberek alkalmasnak találták a férfit a tárgyalásra.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció.

Forrás: New York Post

Ajánljuk még