Aktuális

A Kreml tagadja, hogy Oroszország új nukleáris űrfegyver kifejlesztésén dolgozik

Testvérei szabadították ki a forró sütőbe zárt kisgyermeket

| Szerző: hirado.hu
Súlyos testi sértés vádjával vettek őrizetbe egy asszonyt, aki késsel bántalmazta a gyerekeit az Egyesült Államokban. A nő egy alkalommal legkisebb gyerekét berakta a forró sütőbe, ahonnan testvérei szabadították ki a picit. A rendőrség helyszínre érkezésekor az asszony elbarikádozta magát a padláson, az ajtót a különleges egység tagjai törték rá.

Kapcsolódó tartalom

Egy asszony késsel kínozta meg a gyerekeit, háromévesét pedig berakta a forró sütőbe Texas államban, Allenben.

A 36 éves Lul Topot múlt héten tartóztatták le otthonában. A rendőrség szerint Top elbarikádozta magát a ház padlásán, az ajtót a különleges egység tagjai törték rá.

A letartóztatási dokumentumok szerint január elején a család otthonához riasztották a hatóságokat, mert Top bottal ütötte a férjét hat gyerekük előtt. A támadás után a gyermekvédelmi szolgálat elvitte a gyerekeket az otthonból.

A Collin Megyei Gyermekvédelmi Központ szakembereinek Top hároméves gyermeke azt mondta, hogy az anyja megpróbálta őt berakni a forró sütőbe. A történetet tízéves testvére is megerősítette, aki azt állította, hogy fizikailag kellett szembeszállnia az anyjával, hogy kivehesse kistestvérét a sütőből. A bántalmazást négyéves testvérük is végignézte.

A hat, kilenc és tízéves gyerekek elmondták a nyomozóknak, hogy az asszony rendszeresen fogyaszt alkoholt, ha elfogy, akkor nekik kell keresniük, hogy legyen mit innia az asszonynak. Egy alkalommal Top feldühödött, és azt mondta nekik, hogy egy késsel levágja az ujjaikat, ha nem segítenek neki alkoholt találni. A szakemberek késszúrásra emlékeztető hegeket találtak a két legkisebb gyereken.

Az Allen-i rendőrség idén tizenegy hívásra reagált a házban, amit a család körülbelül egy éve bérelt ki.

A hatóságok Topot hat rendbeli halálos fegyverrel elkövetett súlyos testi sértés bűntettével vádolják. A Collin megyei börtönbe szállították, 215 millió forint óvadék ellenében védekezhet szabadlábon.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció.

Forrás: Fox 29

Ajánljuk még