Aktuális

Nagy Bernadett bronzérmes a birkózó Eb-n

Sokkoló videón, ahogy a sínek közé lökik a 3 éves kislányt

| Szerző: hirado.hu
Bűnösnek találták és elítélték azt a nőt, aki a vonatsínekre lökött egy gyereket az Egyesült Államokban. A sínekre zuhant kislányt az utasok húzták vissza a peronra, nem szenvedett súlyos sérüléseket. Az elkövetőt tíz év büntetésre ítélték, amit mentális zavarai miatt egy pszichiátriai intézetben kell letöltenie.

Kapcsolódó tartalom

Elítélték azt a hajléktalan nőt, aki több mint egy éve a vonatsínekre lökött egy hároméves kislányt az Oregon államban, Portlandben.

A 33 éves Brianna Lace Workman 2022. december 28-án a vonatsínre lökte az akkor hároméves Zoe Rodriguezt, aki az anyjával várta a vonatot.

„A gyermek arccal előre a sínre zuhant, mielőtt gyorsan kimentették volna” – mondta a tárgyaláson Mike Schmidt ügyész.

A kislányt az anya és több utas húzta fel a peronra. A gyereknek könnyebben megsérült az arca, és fejfájásra panaszkodott, de nem szenvedett súlyos sérüléseket.

Tavaly novemberben Nan Waller körzeti bíró megállapította, hogy Workman mentálisan alkalmas a tárgyalásra, és a bíróság később megállapította, hogy szkizoaffektív zavarai miatt képtelen megérteni a bűncselekmény súlyosságát.

Kapcsolódó tartalom

A bíróság bűnösnek találta a nőt testi sértés, testi sértés kísérlete, más személy gondatlan veszélyeztetése, rendbontás és a tömegközlekedés akadályozása miatt.

Workmant tíz év büntetésre ítélték, amit mentális zavarai miatt egy pszichiátriai intézetben kell letöltenie, folyamatos kezelés mellett. Az elítélt abban az esetben helyezhető hamarabb feltételesen szabadlábra, ha a szakemberek megállapítják, hogy már nem jelent veszélyt másokra.

A kiemelt kép illusztráció.

Forrás: New York Post

Ajánljuk még