Időjárás

Óriási fordulattal köszönt ránk a csillagászati tavasz

Nyolc nap után hangos ugatást hallottak a konténer mélyéről

| Szerző: hirado.hu
Konténerben rekedt kutyát mentett meg a parti őrség csapata az Egyesült Államokban. A négylábú legalább nyolc napot töltött a sötétbe bezárva élelem és víz nélkül, a parti őrség egy rutinellenőrzés során hallotta meg a segélykérő ugatást.

Több mint egy hétig a konténer fogságába esett egy kiskutya Texasban, a houstoni kikötőben.

Ryan McMahon, az amerikai parti őrség tisztje csapatával rutinellenőrzést tartott a kikötőben lepakolt konténerek között, amikor távoli ugatást hallottak a magasból.

Egy daru segítségével leemelték a több mint hét méter magasan található konténert, amiben egy kutyát találtak.

„Amint kinyitottuk az ajtót, kidugta az orrát. Ott volt, mintha tudta volna, hogy érte jöttünk, nem ijedt meg ” – mondta McMahon.

A parti őrség a konténer azonosítója alapján megállapította, hogy Connie, a kutya legalább nyolc napig volt bezárva élelem és víz nélkül.

„Kicsit koszos volt és sovány, de nem esett komoly baja” – mondta a tiszt hozzátéve, hogy a szállítás előtt körülbelül hetente ellenőrzik szúrópróbaszerűen a konténereket. A telepen több mint tízezer konténer van, ezért hatalmas szerencse, hogy a csapata pont meghallotta Connie ugatását.

Kapcsolódó tartalom

A konténerben roncsautókat találtak, a kutya feltehetően valamelyik járműben bújt el, ezért nem vették észre a tulajdonosok, hogy bezárták.

A parti őrség csapata egy közeli menhelyre vitte Connie-t, ahol az orvosi ellátás után gazdát keresnek számára.

A kiemelt kép illusztráció.

Forrás: New York Post

Ajánljuk még