Aktuális

Kerkez kisebb sérülés miatt nem lép pályára ma a Puskás Arénában

Kicsúszott az útra a szánkózó fiú, a terepjáró már nem tudott időben megállni

| Szerző: hirado.hu
Tragikus körülmények között hunyt el egy 13 éves fiú, miután szánkózás közben elütötte egy autó a házuk mellett.

Életét vesztette  egy 13 éves iowai tinédzser, miután szánkózás közben kicsúszott az útra és elütötte egy terepjáró az otthona közelében – számol be a New York Post. A fiút a baleset után azonnal kórházba szállították, ahol tíz nappal később elhunyt.

Tragédiába torkollott egy hószüneti nap a 13 éves Adam McWherter számára. Január 10-én egy barátjával szánkózott a házuk közelében, azonban az egyik csúszásnál tévedésből letért az úttestre.

Tizenegy éves barátja észrevette a közeledő autót, és leszállt a szánkóról, azonban nem tudta elég gyorsan figyelmeztetni Adamet, hogy szintén megálljon

– derül ki a rendőrségi jelentésből.

Bár az autó sofőrje észrevette a fiúkat és azonnal rálépett a fékre, a jármű nem tudott időben megállni. A terepjáró az ütközést követően tovább csúszott, és egy árokba csapódott.

Kapcsolódó tartalom

A fiút a baleset után azonnal kórházba szállították. „Nem volt egyedül, és nagyon gyorsan ellátást kapott, de azonnal eszméletét vesztette. A pulzusa gyenge volt, a fiút újra kellett éleszteni” – írta Adam édesanyjának egyik barátja a GoFundMe oldalon.

Tíz nappal később a 13 éves Adam McWherter szervezete azonban feladta a harcot. Vádat nem emeltek, letartóztatás nem történt, a nyomozás jelenleg is folyamatban van az ügy kapcsán.

Ajánljuk még