Időjárás

Érkezik a hidegfront és a fagy – térképen mutatjuk a hétvégi időjárást

Nem reagált barátja telefonhívására, ami ezután következett, arra senki sem számított

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
A Google szoftvermérnökét, Liren Chent gyilkossággal vádolják, miután feleségét vérben fagyva találták meg otthonukban.

A rendőrséget Chen egyik barátja értesítette, aki a gyilkosság napján telefonon próbálta elérni ismerősét, sikertelenül. Ezután felkereste őt a kaliforniai Santa Clara-i otthonában, becsengetett hozzájuk, de mivel nem nyitott senki ajtót, belesett az ablakon. Ekkor vette észre, hogy Chen a nappali közepén térdel véres ruhában, feltartott kezekkel maga elé bámul.

Kapcsolódó tartalom

Miután a hatóságok beléptek a házba észrevették, hogy Chen jobb keze rendkívül duzzadt és lila. Az egyik nyomozó megpróbálta kiszedni a férjből, hogy mi történt, de Chen nem válaszolt egy kérdésre sem, mintha nem is realizálta volna a körülötte zajló eseményeket.

Egy másik rendőr a feleség keresésére összpontosított, de már csak a vérbe fagyott holttestét találta meg a ház egyik szobájában.

Kapcsolódó tartalom

A férfit letartóztatták, és gyilkossággal vádolták meg felesége halálával összefüggésben.

Chent azóta kórházban kezelik – olvasható a People magazin cikkében. További részleteket egyelőre nem közölt a rendőrség.

Ajánljuk még