Időjárás

Kellemes, tavaszi idő várható, mutatjuk, meddig érdemes kihasználni

Bajba jutott kölyökkutyát mentettek ki egy befagyott tóból

| Szerző: hirado.hu
Bob, a fekete színű kölyökkutya a vékony jégréteg miatt nem tudott kijönni a tóból.

Szívmelengető videó örökítette meg azt a pillanatot, amikor egy utahi tűzoltó bátran beugrott egy jeges tóba, hogy megmentsen egy bajba jutott kutyát – számolt be a New York Post. 

Egy fekete színű kölyökkutya, Bob véletlenül belezuhant egy, a Salt Lake City külvárosában, Clearfieldben található tó fagyos vizébe. Az állat a jégtakaró szélébe kapaszkodva tartotta magát, azonban a jégréteg vékonysága miatt nem tudott kimászni a vízből. A család a helyi tűzoltókat hívta segítségül, akik pillanatok alatt a helyszínre értek.

Kapcsolódó tartalom

Bob, légy kedves, segíteni fog neked!” – próbálta nyugtatni a család szeretett kedvencüket, miközben egy tűzoltó elindult a kutya megmentésére.

Logan Hadley tűzoltó tetőtől talpig védőfelszerelésbe burkolózva és a derekára kötött kötéllel rögzítve, lassan, de kitartóan kúszott a jégen a négylábú irányába.

Bob morgott és vonyított vicces külsejű megmentőjére. Az állat látszólag jobban félt az élénksárga ruhába öltözött férfitól, mint a hideg víztől. A kutya egyszer csak elkezdett Logan felé úszni, aki azonnal megragadta a kölyköt, néhány másodperc múlva pedig már kint is voltak a vízből.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még