Aktuális

Tűz ütött ki egy fővárosi kórház udvarán

Lelőtték az Aldi pénztárosát, a vásárlók csapdába estek, miután az eladók lezárták a kijáratot

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Lelőttek egy 38 éves pénztárost egy nyugat-németországi szupermarketben. Az egyik szemtanú elmondta, hogy a bolt alkalmazottai a tragédia közben elbújtak egy helyiségben, de lezárták a kijáratot, ezért csapdába kerültek a vásárlók.

Halálos kimenetelű lövöldözés történt egy németországi szupermarketben. A támadás hétfőn este történt egy mörfelden-walldorfi Aldiban – számol be a Tagesschau hírportál. 

Kapcsolódó tartalom

A feltételezett elkövető, egy 48 éves férfi este negyed nyolc körül lépett be a diszkontba, ezt követően többször rálőtt a pénztárban dolgozó nőre. Az első vizsgálatok kiderítették, hogy az áldozat és a férfi korábban kapcsolatban állt egymással, ami a lehetséges indítékot jelentheti.

A férfi ezt követően saját magával is végzett  – közölte az ügyészség és a rendőrség.

Kapcsolódó tartalom

A halálos támadás idején az alkalmazottakon kívül vásárlók is voltak az üzletben, közülük senki sem sérült meg. A bűncselekmény idején a szupermarketben tartózkodó szemtanúk elmondták, hogy először fel sem fogták, hogy mi történik. „Aztán hallottam, hogy azt kiáltják, valaki lövöldözik. Először azt láttuk, hogy az alkalmazottak bemennek egy helyiségbe, előttem zárták be az ajtót” – mesélte egy szemtanú. „Úgy éreztük, mintha csapdába estünk volna. Hallottam, hogy egy alkalmazott azt kiabálja: »Zárják be az ajtókat!« Aztán mi, vásárlók a bezárt kijárati ajtó előtt álltunk. Ez volt a legrosszabb, úgy éreztük, mintha csapdába estünk volna. Végül is senki sem tudta, hogy a támadó folytatja-e a lövöldözést. Mindannyian csak azt kiabáltuk, hogy nyissák ki az ajtókat, de senki nem tett semmit” – tette hozzá.

Kapcsolódó tartalom

A vásárlók elmondása alapján belülről sehogy nem tudtak kitörni, azonban szerencsére a másik oldalon volt egy férfi, aki berúgta az ajtót, így jutottak ki az üzletből.

A helyszínre a mentőszolgálat és a rendőrség több mentőegységgel érkezett. Az ügyészség és a rendőrség nyomozása folyamatban van.

Ajánljuk még