Időjárás

Szombaton érdemes kirándulni, mert utána jön a feketeleves

Lebukott a II. Erzsébet sétapálcáját áruló csaló, ítéletett hozott a bíróság

| Szerző: hirado.hu
Csalásért elítélték egy férfit, aki megpróbált eladni egy sétapálcát, amit állítása szerint az egykori II. Erzsébet királynő használt.

Elítéltek egy 26 éves férfit, aki egy sétapálcát próbált meg eladni, amiről azt állította, hogy a néhai II. Erzsébet királynőé volt – írja a CBSNews.

A dél-angliai Hampshire-ből származó Dru Marshall azt állította, hogy ő a windsori kastély egyik vezető inasa, és az agancsos sétapálca eladásából származó bevételt rákkutatásra fordítják majd. Az eBay-es aukció elérte az 540 fontot (körülbelül 238 ezer forint), amikor törölte a hirdetést, miután megtudta, hogy a rendőrség nyomozást indított.

Kapcsolódó tartalom

A férfit végül csalásért ítélték el, 12 hónapra próbára bocsátották.

Kiemelt kép: II. Erzsébet brit uralkodó a tiszteletére adott fogadásra érkezik a Bellevue elnöki palotában Berlinben 2015. június 24-én. A királynő életének 97., uralkodásának 71. évében a skóciai Balmoral kastélyában 2022. szeptember 8-án elhunyt. II. Erzsébet királynő édesapja, VI. György király halálának napján, 1952. február 6-án lépett az Egyesült Királyság trónjára. Halálának pillanatától elsőszülött fia, a 73 esztendős eddigi trónörökös, Károly a brit uralkodó III. Károly néven (Fotó: MTI/AP/Markus Schreiber)

Ajánljuk még