Aktuális

Életműdíjat kap George Lucas a Cannes-i Filmfesztiválon

Próbababának hitte, a folyóhoz közelebb érve érte a sokk

| Szerző: hirado.hu
Járókelő mentett ki a jéghideg folyóból egy nőt az Egyesült Királyságban. A férfi kutyasétáltatás közben vette észre a sodródó nőt, és rögtön utána ugrott.

Kapcsolódó tartalom

Fagyos folyóból mentettek ki egy fuldokló nőt Worcesterben, a Severn folyó mentén.

A 31 éves Colin McGarva a kutyáját sétáltatta, amikor észrevette, hogy egy nő sodródik a vízben. A férfi először azt hitte, csak egy próbababa lebeg a víz felszínén, közelebb érve azonban rájött, hogy egy ember sodródik.

„Közelebbről megnéztem, és rájöttem, hogy egy valódi személy. Azt hittem, meghalt. Odakiáltottam, de nem jött válasz, viszont kissé megmozdult és kinyitotta a szemét” – mondta McGarva. „Ekkor jöttem rá, hogy nem halt meg. Körülnéztem, de senki sem volt a közelben. Megpróbáltam leinteni egy autót, de nem állt meg” – tette hozzá.

A férfi ezután levette a kabátját, megragadott egy mentőkarikát és a jéghideg vízbe ugrott. Egy másik járókelő segített partra húzni a nőt, akit a mentőszolgálat kórházba szállított.

Az Egyesült Királyság nagy területére figyelmeztetést adtak ki a napokban az eső és heves széllökések miatt, ami helyenként áradást is okozott.

Kapcsolódó tartalom

Forrás: Independent

Ajánljuk még