Aktuális

Egy utas bőröndjéből másztak elő – sokkoló dolog miatt kellett visszafordulnia a repülőgépnek

Ursula von der Leyen megint „döbbenetes” kijelentéseket tett Deutsch Tamás szerint

Brüsszelben változás kell, ezért is fontos, hogy minél többen kitöltsék a nemzeti konzultációt – mondta a Fidesz európai parlamenti képviselője szerdán az MTI-hez eljuttatott videójában.

Deutsch Tamás kijelentette, Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke kedden megint „döbbenetes” kijelentéseket tett, ugyanis

szerinte segíteni kell, hogy a migránsok legális csatornák segítségével érkezhessenek az Európai Unióba.

A bizottság elnöke azt mondta, hogy szeretnék, ha az emberek utazhatnának, hogy megvalósítsák álmaikat. A cél – Ursula von der Leyen szavai szerint -, hogy Tunéziából, Marokkóból, Egyiptomból, Bangladesből és Pakisztánból könnyebben érkezhessenek az érkezni vágyók Európába – idézte fel Deutsch Tamás.

„Képes ilyenről beszélni, miközben csak az elmúlt hét eseményeit felidézve: Franciaország egyik kisvárosában egy migráns hátterű csoport békés helyiekre törte rá az ajtót, késelte meg és sebesítette halálra őket. Mondja ezt, miközben Írország fővárosa, Dublin lángokban áll, miután egy algériai migráns többek között kisgyerekeket késelt meg”

– fogalmazott a politikus.

Kapcsolódó tartalom

Hozzátette: a brüsszeli bürokrácia pedig, mintha mi sem történt volna, változatlanul meghívókat küld a migránsoknak és megkönnyítené számukra az Európába jutás lehetőségét.

„Elég ebből! Brüsszelben változás kell!”

– hangsúlyozta Deutsch Tamás.

Úgy folytatta, hogy miközben Magyarország Európát védi a déli határain, ahol naponta hallani összecsapásokról és a határőrök életüket, testi épségüket is kockáztatva tartóztatják fel az illegális migránsok tízezreit, Brüsszel továbbra is a „katasztrofális migránssimogató politikáját akarja erőszakkal ránk kényszeríteni”.

„Erre kell ismét nemet mondanunk, ezért kell, hogy minél többen kitöltsük a nemzeti konzultációt, hogy ezzel is üzenjük meg: Brüsszelben változás kell” – fogalmazott a Fidesz európai parlamenti képviselője.

Ajánljuk még