Gyász

Elhunyt Gát György

Clint Eastwood 93 évesen ismét filmet forgat

A négyszeres Oscar-díjas Clint Eastwood a georgiai Savannah-ban forgatja Juror No. 2 című filmjét – számolt be róla szerdán a People.com celebportál.

Az Oscar-díjas színész-rendező ezúttal nem játszik saját filmjében, a cikkhez készült fotón hosszú fehér szakállal látható a kamera mögött.

A Juror No. 2 (Kettes számú esküdt) főszerepeit Nicholas Hoult és Toni Collette alakítja, de Kiefer Sutherland és Zoey Deutch is játszik majd a filmben.

Hoult a címszereplőt alakítja, aki egy gyilkossági ügy tárgyalásán rájön, hogy felelős lehet az áldozat haláláért, és azzal az erkölcsi dilemmával szembesül, hogy feladja magát, vagy hagyja az ártatlan vádlottat elítélni. Collette a vádat képviselő ügyészt játssza.

Eastwood, aki eddig négy Oscar-díjat kapott filmjeiért producerként és rendezőként (Nincs bocsánat, Millió dolláros bébi), legutóbbi Cry Macho – A hazaút című filmjét 2021-ben mutatta be.

Kiemelt képen: Clint Eastwood négyszeres Oscar-díjas amerikai színész-rendező, producer a Jersey Boys című filmje bemutatóján Los Angelesben, 2014. június 19-én. (Fotó: MTI/EPA/Paul Buck)

Ajánljuk még