Gyász

Elhunyt Tordy Géza színművész

Építkezésen találták meg a fiatal nő holttestét, sokkoló körülmények között gyilkolhatták meg

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Kaliforniában különös kegyetlenséggel gyilkoltak meg egy fiatal lányt. Szerda reggel őrizetbe vettek egy férfit az üggyel kapcsolatban, amiről azóta újabb szörnyű részletek láttak napvilágot.

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel vádolják a 26 éves Dino Rojas-Morenot, miután tűzoltó készülékkel agyonvert egy fiatal nőt, a 27 éves Tatum Goodwint, majd testét egy közeli építkezésre vitte.

A vád emberrablás során elkövetett gyilkosság. Az esetet súlyosbítja a fegyverként használt tűzoltó készülék, valamint az a tény, hogy a gyilkosságot különös kegyetlenséggel követték el.

Goodwin testét egy félreeső helyen, a lánckerítés alatt találta meg egy építőmunkás november 12-én, a kaliforniai Laguna Beachben. A terület a mögött az étterem mögött volt, ahol a lány dolgozott.

Kapcsolódó tartalom

Az elkövető állítólag november 11-én éjszaka kereste fel a lányt. A hatóságok szerint a férfi az étterem parkolójában támadt rá, egy sikátorba vonszolta, ahol agyonverte egy tűzoltó készülékkel, fejére zsákot húzott, majd egy elzárt területre, egy épülő mozi mögé hurcolta.

Bár csak néhány percre dolgoztak egymástól, egyelőre nem világos, hogy a férfi ismerte-e az áldozatot.

A kerületi ügyészség szóvivője azt nyilatkozta, hogy az ügyben még folyik a nyomozás, egyelőre nem tudnak bővebb információval szolgálni az eset lehetséges indítékáról.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció. 

Forrás: People

Ajánljuk még