Időjárás

Érkezik a hidegfront és a fagy – térképen mutatjuk a hétvégi időjárást

Lélegzetelállító, amit a tini épített – övé az új Guinness-rekord

| Szerző: hirado.hu
Guinness-rekordot döntött óriási Jenga-építményével egy kanadai tinédzser. A tizenéves két saját korábbi rekordját döntötte meg, ezúttal egyik építményében 1840 normál méretű fa téglatestet, a másikban pedig kilencszáz óriás fadarabot halmozott fel egyetlen merőlegesen felállított Jenga-téglára.

Kapcsolódó tartalom

Egy kanadai tinédzser Guinness-rekordot döntött a gravitációt meghazudtoló Jenga-építményével.

A 15 éves Auldin Maxwell 1840 normál méretű fa téglatestet, míg másik építményében kilencszáz óriás fadarabot halmozott fel egyetlen merőlegesen felállított Jenga-téglára.

„Amikor megdöntöttem az első rekordot, éreztem, hogy több van bennem. Folyton kifogytam az építőelemekből, addig vásároltam a Jenga-készleteket, amíg össze nem gyűjtöttem akkora mennyiséget, ahol már küzdenem kellett az elemek egymásra pakolásával” – mondta a tinédzser.

Maxwell 2020 novemberében döntött először rekordot, négy hónappal később megdöntötte saját rekordját, ekkor már 1400 elemet pakolt rá egyetlen merőlegesen felállított Jenga-téglára.

A Hallmark televíziós csatornát is inspirálta az autizmussal küzdő tinédzser története, és a cég úgy döntött, hogy megfilmesíti a fiú küzdelmeit.

Kapcsolódó tartalom

Forrás: New York Post

Ajánljuk még