Aktuális

Őrizetbe vettek egy gyilkosságokkal fenyegetőző 18 éves fiatalt

Halász mentette ki a víz alá süllyedt autó sofőrjét

| Szerző: hirado.hu
Víz alá merült autóból mentette ki a sofőrt egy halász az Egyesült Államokban. A hatóságok csónakkal közelítették meg a süllyedő autót, betörték az ablakát, de nem tudtak rögtön lemerülni a férfiért, ezért egy közelben álló rákászhajóról ugrott be egy halász, akinek épp kéznél volt a búvárfelszerelése. A sofőrt a helyszínen újraélesztették, és stabil állapotban kórházba szállították.

Kapcsolódó tartalom

Halász mentett meg egy embert, aki egy süllyedő járműbe szorult a Maine állambeli Portland partján csütörtökön.

A jármű – amit a rendőrség nem sokkal korábban lopottnak nyilvánított – eddig nem tudni hogyan, a vízbe zuhant és süllyedni kezdett. A katasztrófavédelem megközelítette az autót, és feltörték az ablakot, de nem tudták azonnal kiszabadítani a 33 éves sofőrt.

Egy rákászhajó is a helyszínre sietett, és egy halász, Manny Kourinos felvette búvárfelszerelését, és beugrott a vízbe.

„Lemerültem, megragadtam a fickót, és kihúztam” – mondta a férfi. „Automatikusan jött, csak tettem, amit kellett. Sosem voltam még hasonló helyzetben” – tette hozzá.

A hatóságok felsegítették az eszméletlen sofőrt a rendőrség hajójára. A mentők a helyszínen újraélesztették, és kórházba szállították, a férfi állapota stabil.

A portlandi rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit, egyelőre nem erősítették meg, hogy a kórházba szállított férfi lopta-e el a járművet.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció.

Forrás: People

Ajánljuk még