Interjú

75 éves Reviczky Gábor, aki elárulta, mit kívánna, ha kifogná a csodatévő aranyhalat

Harminc év után derült ki, hogy az anyja ölte meg az ötéves kislányt

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Sikerült azonosítani azt az ötéves kislányt, akinek a holttestét 35 évvel ezelőtt találták meg az Egyesült Államokban. A gyerek 56 éves anyját és az akkori élettársát letartóztatták.

A kislányt, akit évtizedekig Baby Jane Doe néven tartott nyilván a rendőrség, 1988. december 21-én találták meg a Georgia állambeli Millwood közelében. Holttestét egy pokrócba csavarva egy szekrénybe tették és betonnal kiöntötték. A szekrényt végül 177 kilométerrel arrébb egy illegális szeméttelepen kidobták.

Az év elején a gyermeket Kenyatta Odomként azonosította a rendőrség. Az anyját, Evelyn Odomot és a 61 éves Ulyster Sanderst, aki a gyermek halálának idején Evelyn Odom élettársa volt, letartóztatták.

Kapcsolódó tartalom

A holttestet hiába találták meg 35 évvel ezelőtt, a nyomozók eddig nem tudták megoldani a gyilkosságot. Hiába ajánlott fel a rendőrség nyomravezetői díjat, sokáig senki nem jelentkezett, végül 2023 januárjában egy nő betelefonált a rendőrségre, és elmondta, tudta, hogy eltűnt egy gyerek, és az édesanyja azt mondta, hogy a gyerek az apjához költözött, de ő ezt sosem hitte el.

Ennek a tippnek köszönhetően tudták végül azonosítani a kislányt, és gyilkosság vádjával vádat emeltek az elkövetők ellen – írja a Cbsnews.com. 

A kiemelt kép illusztráció. 

Ajánljuk még