Aktuális

Vasárnap hajnalban óraátállítás! Így módosul egyes vonatok és buszok menetrendje

Meglepő zsákmánnyal távoztak az oroszlánok egy szafarin

| Szerző: hirado.hu
Oroszlánok lopták el egy nő táskáját Zambiában, egy szafarin. A turista a természet megörökítésével volt elfoglalva, ezért nem vette észre, hogy véletlenül kilökte a táskát a járműből, amire azonnal lecsaptak az oroszlánok. A vadállatok több mint egy órán át játszottak a retiküllel, amikor megunták, a szafari vezetője szerezte vissza az értékes táskát.

Kapcsolódó tartalom

Oroszlánok lopták el egy nő több mint hatszázezer forintot érő dizájnertáskáját egy szafarin, a zambiai South Luangwa Nemzeti Parkban.

A New York-i Diana Fiorentinos nagynénjével utazott Zambiába, hogy részt vegyenek egy szafarin. A fiatal nő a vadállatok fényképezésével volt elfoglalva, ezért a táskáját maga mellé tette az ülésre.

„Hangos csoszogást hallottam magam mellől, a következő, amire emlékszem, hogy már az oroszlánoknál van a táskám. Arra tudok gondolni, hogy valahogy kilöktem az autóból” – emlékezett vissza Fiorentinos.

A szafari vezetője óvatosan megpróbálta odébb terelni a vadállatokat, de az oroszlánok több mint egy órán át játszottak a retiküllel. A csorda végül odébb állt, és a vezető visszaszerezte a nő táskáját.

„Eleinte nagyon ideges voltam, de miután visszakaptam a táskát, megnyugodtam, és csak nevettem. Szürreális élmény volt, azért remélem, többször nem fordul elő” – mondta a nő.

Kapcsolódó tartalom

Forrás: People

Ajánljuk még