Aktuális

Két gyermeket ütöttek el Móron: miután mindkét kicsi jobban lett, a hálás család első útja a mentőállomásra vezetett

Házaikba bújtak az emberek, amikor a cirkuszból megszökött oroszlán végigsétált az utcán – VIDEÓ

| Szerző: hirado.hu
Megszökött a cirkuszból, majd órákon keresztül kószált szabadon egy oroszlán szombaton egy Róma melletti kisváros, Ladispoli utcáin.

Hét órán keresztül tartotta rettegésben egy olasz kisváros, Ladispoli lakóit egy cirkuszból megszökött hím oroszlán szombaton. A sörényes nagymacska délután 3 óra után lógott meg a ketrecéből, majd órákon keresztül kóborolt az utcákon, nagy riadalmat okozva – számolt be az olasz sajtó.

A közösségi médiában megosztott felvételeken látható, amint az állat nyugodtan sétálgat a 40 ezer lelkes kisváros utcáin.

Az egyik helyi lakos az háza ablakából kamerázta le, amint az állat komótosan sétál az utcán.

A város polgármestere, Alessandro Grando a Facebookon közzétett üzenetében felszólította a helybélieket, hogy maradjanak otthon, amíg az állatot meg nem találják. A helyi csendőrség, a carabinieri is segített az állat becserkészésében a cirkusz munkatársainak.

Kapcsolódó tartalom

Az oroszlánra mintegy 7 órás órás hajsza után, este 10 óra körül találtak rá egy nádas mellett, altatólövedékkel elkábították, majd ezt követően átadták a gondozóinak.

A polgármester megerősítette a hírt Facebook-oldalán: „Fontos közlemény: az oroszlánt elaltatták és befogták. Most átveszik a cirkusz munkatársai. Köszönjük a rendőrségnek, a tűzoltóknak, minden önkéntesnek, aki segített!” – írta Alessandro Grando.

Kiemelt kép forrása: romatoday.it/X

Ajánljuk még