Aktuális

Busszal ütközött egy személyautó az autópályán, egy ember súlyosan megsérült

„Fehér szemét" – kiabálták a britekre és az európai emberekre az agresszívan tomboló palesztinpárti tüntetők

Mindennapossá váltak Európában az antiszemita támadások, az izraeli–palesztin konfliktus fellángolása óta pedig egyre súlyosabb a helyzet. Több országban már fegyveres őrök védik a zsidó rendezvényeket a terrorveszély miatt. Közben a bevándorlók, valamint az őket támogató LMBTQ és baloldali szervezetek egyre hangosabban skandálják az antiszemita rigmusokat a palesztinpárti tüntetéseken. Elemzők szerint nyilvánvaló, hogy az antiszemitizmus és a terrorizmus szorosan összefügg a bevándorlással.

Ismét békésnek mondott Palesztina-párti tüntetéseket tartottak Londonban és az Egyesült Királyság több nagyvárosában a hétvégén. A fősodratú média szerint a demonstrálók békét és tűzszünetet követeltek.

A valóságban azonban tombolt az agresszió. A többségében bevándorló hátterű tüntetők megtámadták a rendőröket és a járókelőket, köveket dobáltak és rasszista jelszavakat ordítottak, fehér szemétnek nevezve a briteket és az európai embereket.

Antiszemita és a Hamász palesztin terrorszervezetet éltető rigmusoktól zúgott a százezres tömeg. A véres, halott csecsemők utánzatait kezükben tartó terrorpárti őrjöngők ugyanis azt kiabálták, hogy a Palesztin államot Izrael területén kell létrehozni, és a lázadást egész Európára ki kell terjeszteni.

Kapcsolódó tartalom

Új fejlemény, hogy a terrorizmust és a Hamászt támogató, zsidóellenes tüntetésekhez már az LMBTQ szervezetek, illetve az AntiFa szélsőbaloldali mozgalom is csatlakozott. A transzparenseken a kommunista sarló és kalapács is feltűnt.

A brit rendőrség szerint az izraeli–palesztin konfliktus fellángolása óta meredeken emelkedik az antiszemita bűncselekmények száma Londonban, többen pedig arra figyelmeztetnek, hogy az Egyesült Királyságban az antiszemitizmust megengedő környezet jött létre.

A Hamászt éltető bevándorlók antiszemita fenyegetései miatt Luxemburgban pedig rendőrök biztosítják a zsidó rendezvényeket és istentiszteleteket, amelyek időpontját titokban tartják.

A zsidó közösség elnöke arról beszélt: az antiszemita támadások száma a napokban megduplázódott, a zsidók félnek, és inkább otthon maradnak.

Nyugat-Európát lángba borítják az illegális bevándorlókból, korábbi migránsokból és az őket támogató baloldaliakból szerveződő terrorpárti és zsidóellenes tüntetők. A sokasodó antiszemita támadások miatt a svéd Göteborgban arra kérték a zsidókat, hogy ne használják nyilvánosan a Dávid csillagot, vagy a kipát.

Kapcsolódó tartalom

„A rettegés a zsidók életének részévé vált”

– erről írt a Magyar Nemzet.

A lap arra hívja fel a figyelmet, hogy a megengedő bevándorláspolitikát folytató nyugat-európai országokban megugrott az antiszemita bűncselekmények száma, sokasodnak a fenyegetések és a zsidók meggyilkolására utaló felhívások.

Aki nem látja, hogy az antiszemitizmus, a terrorizmus és a bevándorlás között összefüggés van, az vagy vak, vagy pedig érdekből nem akarja látni”– mondta a Kossuth Rádióban a XXI. Század Intézet elemzője. Nagy Ervin szerint Soros György és a baloldal azért támogatja az illegális bevándorlókat, a tüntetéseket és ezzel a terrorizmust, mert a migránsok szavazataira számít.

Itt másod, harmad generációs tüntetőket is láthatunk, akik már állampolgársággal rendelkeznek. Tehát amikor a baloldal a Hamász mellé áll, a bevándorlást erőlteti, akkor bizony ennek politikai okai is vannak, hiszen a bevándorlók szavazataira is számot tartanak” – mondta az elemző.

Kapcsolódó tartalom

Brüsszel a nyilvánvaló antiszemitizmus és terrorveszély ellenére sem hajlandó lépni az illegális  bevándorlás ellen, hanem a migránsokat támogatja”– hangsúlyozta az Alapjogokért Központ elemzője az M1-en.

Zila János szerint ráadásul a bürokraták olyan országokat is bajba akarnak sodorni, amelyek nemet mondtak a migrációra. „Látjuk azt, hogy még most is erőltetik a kvóták ötletét, amelyek nem tennének mást, mint szétterítenék a problémát az egész kontinensen. Olyanok számára is adnának belőle, akik soha nem kértek ebből” – fogalmazott.

A magyar kormány álláspontja egyértelmű. Magyarországon zéró tolerancia van az antiszemitizmussal szemben, ahogy a bevándorláspolitika is világos:

Magyarország nem engedi be a migránsokat, és nem lesz bevándorló ország.

Kapcsolódó tartalom

Kiemelt kép: M1

Ajánljuk még