Gyász

Elhunyt Gát György

Kitették a gyerekeket a kocsiból, a vízben találtak rá a rendőrök a háromévesre

| Szerző: hirado.hu
A tengerparton hagyott magára két kisgyermeket egy nő az Egyesült Államokban, amíg parkolóhelyet keresett. A rendőrök az egyik gyerekre a parton találtak rá, míg a másik már a vízben játszott. A nőt – aki a két kislány gondozója – a gyermekek gondatlan veszélyeztetésével vádolják.

Kapcsolódó tartalom

Gyermek elhanyagolásával vádolnak egy floridai nőt, aki magára hagyott két kisgyereket egy strandon St. Pete Beach-en.

A hatóságok szerint a 41 éves Patricia Anne Bronson háromnegyed órára magára hagyott egy 3 és egy 7 éves kislányt, amíg parkolóhelyet keresett.

A rendőrséget a strandolók riasztották a felügyelet nélkül maradt gyerekek miatt. Az idősebb lány azt mondta a hatóságoknak, hogy kishúga bement a vízbe. A rendőrök a sekély részen épségben találták meg a hároméves kislányt.

Az ügyvédként dolgozó Bronson beismerte, hogy ő vigyázott a gyerekekre, és kitette őket a strandon, hogy parkolóhelyet keressen.

A rendőrségi nyilvántartásban a nő a gyerekek gondozójaként szerepelt, nem tudni, hogy rokonságban állt-e a kislányokkal.

Bronsont kétrendbeli gyermekelhanyagolás vádjával őrizetbe vették és a Pinellas megyei börtönbe szállították, ahonnan 5 és félmillió forintos óvadék ellenében kiengedték.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció.

Forrás: New York Post

Ajánljuk még