Aktuális

Hatalmas robbanás rázta meg hajnalban Lágymányost, két lakás teljesen leégett, egy ember meghalt

A telefonját bújta a strandon az anya, észre sem vette a mögötte kibontakozó tragédiát

| Szerző: hirado.hu
Megfulladt egy kisfiú az Egyesült Államokban egy vízi parkban, felügyelet nélkül játszott a mély vízben. A hatóságok szerint az anya órákon át a telefonját nyomkodta, a kisfiút az úszómesterek húzták ki, de már nem tudták megmenteni az életét.

Kapcsolódó tartalom

Megfulladt egy hároméves kisfiú egy texasi vízi parkban, az anyja nem figyelt rá, a telefonját bújta. A nő észre sem vette a tragédiát.

Gondatlansággal és mulasztással vádolják a 35 éves Jessica Weavert fia, Anthony Leo Malave halála miatt. A nyomozók szerint több szemtanú is elmondta, hogy Weaver figyelmetlen volt, mielőtt a fia megfulladt az az El Pasóban található Camp Cohen vízi parkban.

A parkban dolgozó úszómesterek egyike húzta ki a kisfiút a mélyvízből. A gyermek nem viselt mentőmellényt annak ellenére, hogy a parkban a vendégek rendelkezésre álltak az eszközök.

A park területén kihelyezett táblák is felhívták a figyelmet, hogy hatéves és annál fiatalabb gyerekek nem mehetnek egyedül a vízbe, legalább egy felnőttnek kötelező a közvetlen közelében maradni.

A hatóságok szerint a nő fel sem nézett a mobiltelefonjából, zenei videókat nézett, és magát fényképezte.

Weavert gondatlansággal és mulasztással vádolták meg, mert nem figyelt eléggé hároméves kisfiára.

A nő ügyvédei azonban azt állítják, hogy igazságtalanul hibáztatták Anthony haláláért, és egymillió dolláros pert indítottak a város ellen, amelyben azt állítják, hogy a tragédia a park és az úszómesterek súlyos gondatlanságának eredménye volt.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció.

Forrás: New York Post

Ajánljuk még