Fontos

Magyarok a világ tetején: Két nap, két magyar Nobel-díj!

Fegyvert rántott a dühös vendég, mert azt hitte, kevés visszajárót kapott

| Szerző: hirado.hu
Többször is rálőtt egy éttermi dolgozóra az egyik vendég az Egyesült Államokban, miután úgy vélte, hogy nem kapott elég visszajárót. Az alkalmazottat életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, a lövöldözőt a rendőrség az otthona előtt őrizetbe vette.

Kapcsolódó tartalom

Életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba egy észak-karolinai gyorséttermi dolgozót, miután meglőtte egy vendég, aki azt hitte, rosszul adott neki vissza.

A Charlotte-Mecklenberg-i rendőrkapitányság közölte, hogy szombat este reagáltak egy lövöldözésről szóló hívásra egy Taco Bell gyorsétteremhez.

A helyszínre érve egy alkalmazottat találtak több lőtt sebbel. A dolgozót életveszélyes sérülésekkel kórházba szállították.

„A tanúvallomások szerint az ételrendelés után a gyanúsított agresszívvá vált, miután úgy vélte, hogy helytelen mennyiségű visszajárót kapott”

– közölte a rendőrség.

A gyanúsított elmenekült a helyszínről, de a nyomozók a biztonsági felvételek és a tanúvallomások alapján azonosították a lövöldöző járművét, és az otthonáig követték, ahol őrizetbe vették.

A 67 éves Doll McLendonként azonosított elkövetőt halálos fegyverrel elkövetett, súlyos sérülést okozó támadással és gyilkolási szándékkal elkövetett támadással vádolják.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció.

Forrás: New York Post

Ajánljuk még