Aktuális

Homokot tömtek egy kisfiú szájába egy borsodi általános iskolában, később egyre rosszabbul lett

Kanapén felejtett pisztoly talált meg a hároméves – mire észrevették, eldördült a fegyver

| Szerző: hirado.hu
Meglőtte magát egy kisgyerek az Egyesült Államokban, miután felkapta a kanapén felejtett fegyvert, de az elsült és eltalálta. A kislányt kórházba szállították, ahol megműtötték, várhatóan felépül. A gyerek egyik rokonát, aki a baleset idején szintén a szobában volt, testi sértéssel járó gyermek elhanyagolásának vádjával őrizetbe vették.

Kapcsolódó tartalom

Kórházba szállítottak egy hároméves kislányt, miután véletlenül meglőtte magát egy elöl hagyott fegyverrel Floridában.

A ház biztonsági kamerájának felvételén látható, hogy Serenity Deleveaux a nappaliban játszik, és megtalálja a kanapén hagyott fegyvert, ami hangos csattanással elsül. A baleset közben a gyerek egyik rokona, a 23 éves Orlando Young is a szobában tartózkodott, és egy futballmérkőzést nézett.

A kislány nagyanyja, Robin Fuller elmondta, hogy ő értesítette a hatóságokat a baleset után. Fuller szerint a baleset idején a másik nagymamának kellett volna vigyáznia a kicsire, de ő akkor nem tartózkodott a házban.

Young azt mondta a rendőrségnek, hogy reggelit készített a lánynak, és végig vele volt.

„Young őrizetlenül hagyta a fegyverét a kanapén, mert izgatott volt egy touchdown miatt” – áll a rendőrségi jelentésben.

A perceken belül kiérkező mentőszolgálat karsérüléssel szállította kórházba a kislányt, ahol megműtötték.

Youngot testi sértéssel járó gyermek elhanyagolásának vádjával őrizetbe vették.

A kislányt azóta hazaengedték a kórházból, s mint az édesanyja az NBC-nek nyilatkozta, van rá esély, hogy teljesen felépül.

Serenity a kezén sérült meg, jelenleg az egyik ujja még veszélyben van, azonban ha szépen gyógyul, néhány hétnyi fizioterápia után nyomtalanul is felgyógyulhat a szörnyű balesetből.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció.

Forrás: New York Post

Ajánljuk még