Gyász

Elhunyt a legendás operaénekes

Szánthó Miklós szerint Donald Trump tudna békét teremteni Ukrajnában

Az Alapjogokért Központ főigazgatója szerint Donald Trump, az Egyesült Államok korábbi elnöke az az erős vezető, aki képes lenne békét teremteni Ukrajnában is, ezért közös, magyar és amerikai jobboldali érdeknek tartja, hogy jövő novemberben váltás legyen a Fehér Házban.

Az Origo hírportál a pénteken megjelent interjúban utalt arra, hogy Szánthó Miklós, a magyarországi CPAC Hungary konferencia főszervezője múlt héten Washingtonban tárgyalt az Egyesült Államok legnevesebb „konzervatív agytrösztjeinek” vezetőivel és kongresszusi képviselőkkel.

Arra a felvetésre reagálva, hogy korábban kijelentette, meg kell valósítaniuk „a liberálisok rémálmát, a konzervatív erők nemzetközi összefogását”, a főigazgató azt mondta: az elmúlt hét tapasztalatai alapján egyértelműen úgy tűnik, hogy ez a „rémálom” egyre inkább valósággá válik.

Szánthó Miklós kifejtette, az ijesztgetés helyett a munkára helyezik a hangsúlyt, hogy a közeljövőben valóban megvalósítsák azt, amitől a liberálisok a legjobban tartanak.

„Nincs ugyanis, ami jobban frusztrálja a globalista-progresszív oldalt annál, minthogy a nemzeti erők összekapaszkodnak és együttes erővel veszik fel a küzdelmet velük szemben. Ez a liberális őrület ugyanis mindenhol ugyanazokat az alapértékeket támadja, ugyanazokat a kihívásokat állítja elénk, legyen szó az illegális migráció támogatásáról vagy a gyerekek genderügyi agymosásáról” – fogalmazott.

Hozzátette: bármerre is nézünk a nyugati világban, azt látjuk, hogy a liberálisok az „Isten, haza, család” szentségének lerombolását vették a fejükbe. Úgy gondolják, utalt a liberális oldalra, hogy a morális fölény náluk van, de ezzel a „progresszív gőggel” szemben mindenhol erősödik az ellenállás.

Azt mondta, Trump példája is csak azt támasztja alá, hogy a baloldal semmitől sem fél jobban, mint az igazságtól. Hű segítőjükké azok a magukat filantrópnak nevező politikai aktivistavezérek szegődtek, mint amilyen Soros György vagy fia is, akik több milliárd dollárnyi pénzt fektettek az érzékenyítésnek nevezett „politikai agymosó-kampányokba” – mondta.

Szánthó Miklós úgy látja, a józanságra vágyó amerikaiak és európaiak tömegeit, akik biztonságban és múló divathóbortok káros befolyásolása nélkül akarják felnevelni gyermekeiket, nem ejti foglyul ez az ideológia.

Kapcsolódó tartalom

A konzervatív jobboldal szerte a világon pontosan ugyanazt akarja, amit a józan emberek, így „a mi legfőbb erőforrásunkat ők jelentik” – jelentette ki. A globalistákkal szembeni küzdelmet egyáltalán nem tartja elveszettnek. Úgy véli, választók tíz- és százmilliói várnak valódi konzervatív ajánlatra világszerte.

Szánthó Miklós kiemelte: az a feladatuk, hogy „világszerte hasznos cselekvői legyünk egy új, konzervatív reneszánsznak”, ahol az LMBTQIA+-őrület „hamis bálványait ledöntik a józan polgárok”, és visszaadják az életet a normalitásnak.

„Ahhoz hogy ide elérjünk, még rengeteget kell dolgoznunk a nemzetközi jobboldali összefogáson” – vélekedett, jelezve ugyanakkor, hogy „ajánlatként” itt van a magyar példa.

Az Alapjogokért Központ főigazgatója kitért arra, a mostani amerikai látogatásakor megerősödött benne, hogy igazából „két Amerika” van:

egy szó szerint is alvó ügynökhálózat, a Biden-rezsim és elitjei, valamint a hit erejében, a munka nemességében, a család szentségében élő Egyesült Államok.

Szólt arról is, hogy az illegális bevándorlás elleni fellépéssel kapcsolatban texasi partnereik érdeklődve hallgatták a magyar határvédelem tapasztalatait és hatékonyságát. A családpárti republikánus kongresszusi képviselők pedig elismerően szóltak a magyar család- és gyermekvédelem irányáról.

„Az igazi Amerikában sok barátunk van, csak meg kell találnunk őket” – mondta. „Ukrajnát és Oroszországot rá kell kényszeríteni a tűzszünetre és a béketárgyalásokra”, amire csak egy erős Amerika képes – hangoztatta Szánthó Miklós.

Kiemelt képen Donald Trump (Fotó: MTI/AP/Charlie Neibergall)

Ajánljuk még