Baleset

Szalagkorlátnak ütközött egy utánfutót vontató személyautó, több kilométeres a torlódás az autópályán

Ötven métert zuhant az iskolásokat szállító busz, ketten meghaltak

| Szerző: hirado.hu
Balesetet szenvedett egy középiskolás diákokat szállító busz az Egyesült Államokban. A balesetben ketten meghaltak, negyvenen megsérültek. Öt ember állapota kritikus. A busz táborba szállította a diákokat, amikor lesodródott az autópályáról, és egy ötvenméteres szakadékba zuhant.

Két ember meghalt, legalább negyvenen pedig megsérültek egy buszbalesetben New Yorkban államban.

@hirado.hu Szakadékba zuhant egy diákokat szállító busz New York államban #hiradohu #hírek #fy #fyp #foryourpage #nekedbe #tragédia #baleset #egyesültállamok #newyork #busz #buszbaleset #külföld ♬ eredeti hang – hirado.hu – hirado.hu

Az iskolabusz diákokat szállított egy táborba, amikor lesodródott az I–84-es autópályáról Middletowntól délre, és egy 50 méteres szakadékba zuhant.

Az előzetes információk szerint valószínűleg defekt okozhatta a tragikus balesetet. A rendőrség közölte, hogy a balesetben legalább két felnőtt életét vesztette, a sérültek közül öt fő állapota kritikus.

A buszon összesen 44-en utaztak, a járat Pennsylvaniába tartott egy zenekari táborba.

Kapcsolódó tartalom

„Hálásak vagyunk az elsősegélynyújtóknak, akiknek gyors intézkedése életeket mentett meg, és továbbra is támogatni fogjuk őket, ha szükséges. Lélekben gondolunk azokra, akiket ez a szörnyű helyzet érintett” – írta Kathy Hochul, New York kormányzója.

Forrás: Fox News

Ajánljuk még