Aktuális

Orbán Viktor az Egyesült Államokba látogat, Donald Trump is fogadja

Négyszeres gyilkossággal gyanúsították, végzetes lépésre szánta el magát a férfi

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Lelőtte párját, majd maga ellen fordította a fegyvert egy férfi az Egyesült Államokban. A feltételezett elkövető autóval menekült a hatóságok elől, de a betonkorlátnak ütközött, fegyvert rántott, és lelőtte a barátnőjét, majd öngyilkos lett. A párt egy négytagú család meggyilkolásával gyanúsították.

Kapcsolódó tartalom

Meghalt meg egy pár, akit egy négytagú illinoisi család meggyilkolásával gyanúsítanak. A feltételezett elkövetők szerdán autóval menekültek a rendőrök elől, de autóbalesetet szenvedtek. A férfi a helyszínen életét vesztette, a nőt kritikus állapotban szállították kórházba, de később ő is meghalt.

A hatóságok közölték, hogy mindkét áldozatot lőtt sebekkel találták meg az autóban, feltehetően a férfi lelőtte a nőt, majd maga ellen fordította a fegyvert. A rendőrség gyilkossági ügyben indított nyomozást, miután holtan találták a 38 éves Alberto Rolont, a 32 éves Zoraida Bartolomeit, két fiukat, a 7 éves Diegót és a 9 éves Adrielt, valamint a család három kutyáját romeoville-i otthonukban a hétvégén.

A rendőrséget a nagymama értesítette, miután több zavaros üzenetet is kapott szeretteitől, amitől megrémült, hogy talán baj történt.

A gyilkosságokkal kapcsolatban két ember neve merült fel gyanúsítottként, Nathaniel Huey Jr. és Ermalinda Palomo.

„A bizonyítékok összefüggést mutattak ki a gyanúsítottak és az áldozatok között, valamint lehetséges indítékokat” – közölte Chris Burne, Romeoville helyettes rendőrfőnöke.

Nathaniel Huey Jr., akit a család meggyilkolásával vádoltak, autóbalesetet szenvedett, amikor a rendőrök elől menekült. Huey kelepcébe esett, lelőtte barátnőjét, majd öngyilkos lett. A nőt kritikus állapotban szállították kórházba, de életét vesztette.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció.

Forrás: New York Post

Ajánljuk még