Gyász

Elhunyt a legendás operaénekes

Nagy erőkkel keresik az anyát, aki elvitte két gyermekét az otthonból

| Szerző: hirado.hu
Több egység keres egy nőt az Egyesült Királyságban, aki két gyerekével eltűnt. A nyomozók szerint a nő egy veszélyeztetett anyák és gyermekek számára fenntartott központból szökött meg, azóta semmit sem tudni róla. Az eset kapcsán letartóztattak egy férfit, akit gyermekrablás és emberrablásra való felbujtással gyanúsítanak. Az eddigi bizonyítékok alapján nincs arra utaló jel, hogy a két gyereknek bántódása esett volna.

Kapcsolódó tartalom

Nagyszabású keresést indított a rendőrség egy eltűnt édesanya és két gyereke után. A rendőrség közölte, hogy a 31 éves Jamie-Leigh Kelly kedden elhagyta a London északnyugati részén, található veszélyeztetett anyák és gyermekek számára fenntartott központot hároméves kislányával és néhány napos újszülöttjével.

A hatóságok szerint a gyermekek gondozási védelem alatt állnak, és a nő a személyzet akarata ellenére vitték el őket a központból.

Szerdán a nyomozással összefüggésben letartóztattak egy 50 év körüli férfit, akit gyermekrablás és emberrablásra való felbujtás gyanújával vettek őrizetbe.

A rendőrség közölte, hogy egyelőre nincs jele annak, hogy a gyerekeknek bántódása esett volna, de a nyomozók rendkívül aggódnak a jóllétükért.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció.

Forrás: Independent

Ajánljuk még