Időjárás

Lecsapott a zivatar Budapestre, térképen mutatjuk elázunk-e később is

Szemtanúk és rendőrök emelték le az autót a roncsok alá szorult tiniről

| Szerző: hirado.hu
Rendőrök és járókelők emelték le a felborult autót egy tinédzserről az Egyesült Államokban, megmentve ezzel az életét. A tizenéves sofőr a rendőrök elől menekült, amikor elvesztette az uralmát a jármű felett, és felborult az autó.

Kapcsolódó tartalom

Csapatmunkával mentették meg egy tizenéves életét a georgiai Lawrenceville-ben, miután a 19 éves sofőr elvesztette uralmát az autó felett, miközben a rendőrök elől menekült. Az autó a középső útpadkának ütközött, ami megdobta és felborította a járművet. A fiatal félig kirepült a napfénytetőn, és beszorult az aszfalt és a roncsok közé.

Az autó hátsó üléséről kiszabaduló utasok megpróbálták megemelni az autót, amiben a rendőrök is próbáltak segíteni, de nem tudták megmozdítani a több mint másfél tonnás járművet.

Több autós is félrehúzódott, és odaszaladt segíteni, így a néhány perc alatt összeverődött csapat együttes erővel emelte meg a roncsot, és kihúzták alóla a sofőrt.

„A rendőrök és az önzetlen járókelők hősies cselekedete megmentette egy sofőr életét” – közölte a Lawrenceville-i rendőrség az eset kapcsán.

A 19 éves fiatal férfit stabil állapotban egy környékbeli kórházba szállították.

A rendőrség közölte, hogy felgyógyulása után gyorshajtás, gondatlan vezetés, rendőr elől való elmenekülés és veszélyes sávváltás vádjával kell szembenéznie.

Kapcsolódó tartalom

Forrás: New York Post

Ajánljuk még