Időjárás

Érkezik a fagy és hózápor is lehet

Megrázta a kertvárost – felfoghatatlan, miért gyilkolt a szomszédjuk

| Szerző: hirado.hu
Lelőtte szomszédját egy férfi az Egyesült Államokban, miután az ő telkére átnyúlva nyírta a fákat. Az elkövető szerint csak önvédelemből cselekedett, miután szomszédja nem volt hajlandó elhagyni a telkét, de a rendőrség gyilkossággal vádolta meg.

Kapcsolódó tartalom

Gyilkossággal vádolnak egy floridai férfit, miután lelőtte a szomszédját, mert az belenyírt a sövényébe a telekhatáruk mentén DeLeon Springsben vasárnap este.

A rendőrség elmondta, hogy a 42 éves Brian Ford a két ingatlan közötti kerítésvonal mentén nyírta a fák ágait, amikor szomszédja, a 78 éves Edward Druzolowski vitába keveredett vele, és lelőtte Fordot.

A kihallgatáson Druzolowski azt állította, hogy megkérte Fordot, menjen el a birtokáról, és hagyja békén az ő telkén található fákat, de Ford nem tágított, és még közelebb lépett Druzolowski, ezért a férfi lelőtte. A férfi elmondta, hogy az első két töltény helyét mindig üresen hagyja a fegyverében biztonsági okokból, és csak a másik négy van megtöltve. Amikor meghúzta a ravaszt, az kétszer csak kattant, de Ford tovább közelített felé, ezért harmadszor is lőtt, mire a fegyver elsült.

Druzolowski azt mondta a hatóságoknak, hogy önvédelemből cselekedett, mert szerinte Ford bántotta volna, ha nem lövi le.

A rendőrség gyilkossággal vádolja Druzolowskit, de a nyomozás még folyamatban van.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció.

Forrás: ABC News

Ajánljuk még