Aktuális

Orbán Viktor az Egyesült Államokba látogat, Donald Trump is fogadja

Meghalt a kisfiú, miután bölcsődei matraca alatt tartották a drogot

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Egy kilogramm fentanilra bukkantak a rendőrök egy bölcsődei matrac alatt New Yorkban. A kábítószert négy gyerek is belégezhette, egyikük meghalt, három kisgyereket súlyos állapotban kórházban ápolnak.

A rendőrség közlése szerint a nyolc hónapos és kétéves kor közötti gyerekek a bölcsődében belélegezték a kábítószert, ami a gyerekek alvómatraca alá volt ragasztva. A gyerekek minden nap az elrejtett csomag mellett aludtak. Miután egy nap négy gyerek is rosszul lett, a bölcsőde tulajdonosa értesítette a mentőket. Mindannyiukat kórházba szállították, az egyik kisfiú elhunyt.

A rendőrök az ügyben nyomozást indítottak, a hírek szerint a bölcsőde tulajdonosát és férjét őrizetbe vették, és gondatlanságból elkövetett gyilkossággal, kábítószer-birtoklással vádolták meg.

A tulajdonos ügyvédje elmondta, hogy ügyfele tagadja a vádakat, és nem tudott arról, hogy a bölcsődében kábítószert tartottak.

Kapcsolódó tartalom

Forrás: BBC

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még