Időjárás

Szükség lesz az esernyőre: mutatjuk, hol szakadhat le az ég

Leesett az álla a tulajdonosnak, mikor kiderült, mi lapult garázsa sötét sarkában

| Szerző: hirado.hu
Több mint egy tucat csörgőkígyó rejtőzött egy arizonai férfi garázsában. Egy kígyóvadász távolította el a hatalmas kígyócsaládot, később pedig visszaengedte a hüllőket a természetes élőhelyükre.

Kapcsolódó tartalom

Húsz csörgőkígyót távolítottak el egy arizonai garázsból. A kígyóvadász húsz csörgőkígyót talált. Marissa Maki kedden érkezett egy családi házhoz, miután a Mesa városában élő háztulajdonos segítséget kért három betolakodó kígyó miatt, amelyek a garázsban húzták meg magukat.

A befogásról készült videón látható, ahogy Maki egy ládába emeli a három kígyót, amiket a garázs fűtőteste mellett talált, azonban néhány perccel később több mint egy tucat kis kígyót talál, nem sokkal arrébb rejtőzve. „Nem fogok hazudni, ez rengeteg, ez őrület” – hallatszik a befogó hangja a felvételen.

A szakember rengeteg levedlett bőrt is talált a rejtekhelyen, ezért lehetséges, hogy még több kígyó élt a fűtőtest közelében. Az egyik befogott kígyó ráadásul vemhes volt, így a háztulajdonosnak még több nem kívánatos hüllője lett volna, ha nem lép időben.

„Azt hiszem, ez a legtöbb kígyó, amit valaha is fogtam egyetlen házban” – mondta a nő.

Az öt felnőtt csörgőkígyót és 15 utódját elszállították a házból, és visszaengedték természetes élőhelyükre a sivatagban.

Kapcsolódó tartalom

Forrás: New York Post

Ajánljuk még