Baleset

Két személyautó összeütközött, a balesetben ketten meghaltak

Veszekedés után lőtte le az anyját, többekre is fegyvert fogott a tinédzser

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Őrizetbe vettek egy tinédzsert az Egyesült Államokban, miután lelőtte az anyját, és megsebesítette a nő barátját. A két felnőtt az otthonában vitatkozott, amikor a fiatal fegyvert rántott és lövöldözni kezdett. Az anya olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette, a férfi el tudott menekülni. A fiatalt a helyszínre érkező rendőrök elfogták és gyilkosság gyanújával őrizetbe vették.

Kapcsolódó tartalom

Letartóztattak egy 14 éves fiút a hétvégén a floridai Riverviewban, miután lelőtte az anyját, és megsebesítette az asszony barátját.

A Hillsborough megyei seriffhivatal közölte, hogy szombat délután számos segélyhívás érkezett egy városi lakóparkból, miután a lakók több lövést hallottak az egyik házból.

A helyszínre kiérkező rendőrök egy 14 éves fiút találtak, aki fegyvert tartott a fejéhez, és azzal fenyegetőzött, hogy öngyilkos lesz. Pár perces tárgyalás után a rendőrök egy nem halálos lövedéket lőttek ki a fiúra, hogy ne tudjon a fegyveréért nyúlni, és őrizetbe vették.

Az incidens idején még egy segélyhívás érkezett egy férfitól, akire állítólag ötször rálőtt egy fiatal. A sérültet kritikus állapotban szállították kórházba. A férfi elmondta a rendőröknek, hogy párja 14 éves fia lőtt rá, aki előtte megölte a barátnőjét – a tinédzser anyját.

A nyomozók a gyanúsított elfogásától néhány háztömbnyire az otthonában megtalálták a nőt, akit a helyszínen halottnak nyilvánítottak.

A lövöldözés idején a házban tartózkodott a gyanúsított testvére is, aki elmondta, hogy az anyja összeveszett a barátjával, néhány pillanattal később több lövés is dördült. Amikor kiment a szobájából, látta, hogy a testvére lelőtte az anyjukat, és rá is ráfogta a fegyvert, de el tudott menekülni.

A rendőrség közlése szerint a lövöldözés után a 14 éves gyanúsított elment a házból azzal a szándékkal, hogy megkeresse az áldozat sebesült barátját, és végezzen vele.

A fiatalt gyilkosság gyanújával őrizetbe vették és a fiatalkorúak börtönébe szállították, a nyomozás folyamatban van.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció.

Forrás: New York Post

Ajánljuk még