Aktuális

Elfogták a Szeged belvárosában lövöldöző, szamurájkardos férfiakat

Egy nővel a hátsó ülésen gyűrte maga alá a vonat a járőrautót

| Szerző: hirado.hu
Nem találták bűnösnek emberölés bűntettének kísérlete vádjában azt az állásából felfüggesztett amerikai rendőrt, aki a vasúti síneken hagyta a járőrautóját, benne egy gyanúsítottal, amíg a vágányok mellett átkutatott egy másik autót. Az érkező vonat ütközött a rendőrautóval, a benne ülő nőt súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A bíróság próbaidőre ítélte a volt rendőrt, miután bűnösnek találta gondatlan veszélyeztetésben és testi sértésben.

Kapcsolódó tartalom

Elkerülte a börtönt az a volt coloradói rendőr, aki a síneken hagyta a járőrautóját, a hátsó ülésen egy gyanúsítottal, és az érkező vonat maga alá gyűrte az autót.

Jordan Steinket 30 hónapos felügyelt próbaidőre ítélték, miután bűnösnek találták gondatlan veszélyeztetésben és testi sértésben. Steinke a letöltendő börtönbüntetést elkerülte, miután a bíróság nem találta bűnösnek emberölés kísérlete vádjában.

Mint az már ismert, tavaly szeptemberben a coloradói rendőrök egy segélyhívásra válaszoltak, mely szerint egy nőt követni kezdett egy jármű, amiből a sofőr fegyvert tartott ki. A rendőrök megtalálták és megállították a gyanús járművet, a sofőrt pedig beültették az egyik járőrautóba, ami a síneken parkolt le. A tisztek elkezdték átkutatni a félreállított járművet, ám ezalatt egy érkező vonat elgázolta a járőrautót, benne a gyanúsítottal.

A 29 éves, Yareni Rios-Gonzalez súlyos, maradandó sérüléseket szenvedett a balesetben.

Az incidensben érintett másik volt rendőr, Pablo Vazquez bírósági tárgyalására még nem került sor.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció.

Forrás: BBC

Ajánljuk még