Aktuális

Elfogták a Szeged belvárosában lövöldöző, szamurájkardos férfiakat

Bortartályba fulladt egy borász, amikor társát próbálta megmenteni

| Szerző: hirado.hu
Meghalt egy borász Olaszországban, amikor megpróbálta társát megmenteni, aki rosszul lett egy bortartály autoklávjába belépve. A borkészítés során felszabaduló gőzöktől azonban a borász is rosszul lett, és beleesett a borral teli tartályba. A balesetben olyan súlyosan megsérült, hogy már nem tudták megmenteni az életét, társát kritikus állapotban szállították kórházba.

Meghalt egy borász, társát pedig kritikus állapotban szállították kórházba, miután belezuhantak egy hatalmas bortartályba Raiban, a Ca’ di Rajo borászatban.

A 46 éves Marco Bettolini kollégáját, a 31 éves Alberto Pint próbálta megmenteni, amikor elvesztette az egyensúlyát, és beleesett egy hatalmas bortartályba.

A hatóságok közlése szerint Pin azért ment be a tartály autoklávjába, mert észrevette, hogy a csapok nem működnek megfelelően, és rosszul lett a borkészítés során felszabaduló gőzöktől. Amikor Bettolini utána ment, ő is megszédült, és belezuhant a tartályba.

Pint kritikus állapotban szállították kórházba, ahol mesterséges kómába helyezték, miután szívleállást szenvedett.

Bettolini a zuhanás következtében beverte a fejét, és belefulladt a tartályba.

Kapcsolódó tartalom

A tragikus esetet rögzítette a biztonsági kamera, de a hatóságok kegyeleti okokból nem hozták nyilvánosságra a felvételeket. A baleset körülményeit még vizsgálják.

Marco Martani főügyész szerint az előzetes információk alapján senkinek sem lett volna szabad belépnie abba az autoklávba, a meghibásodáshoz külső céget kellett volna hívni, és speciális maszkokat kellett volna használni.

A kiemelt kép illusztráció.

Forrás: New York Post

Ajánljuk még