Aktuális

Elfogták a Szeged belvárosában lövöldöző, szamurájkardos férfiakat

Az ajtóba kapaszkodó rendőrrel együtt próbált elmenekülni a félreállított sofőr – VIDEÓ

| Szerző: hirado.hu
Közúti ellenőrzés miatt megállított jármű vonszolt magával egy rendőrtisztet az Egyesült Államokban. A jelzés után a sofőr ugyan félrehúzódott, de nem mutatott együttműködő magatartást, és dulakodni kezdett a rendőrökkel, megpróbált elmenekülni. Az egyik tiszt azonban a nyitott ajtó és a sofőr közé szorult, és métereken át az ajtóba kapaszkodva próbálta menteni magát, de végül a betonra zuhant. Könnyebb sérülésekkel szállították kórházba, a balesetet okozó sofőrt pedig letartóztatták.

Megsérült egy massachusettsi rendőr, miután végigvonszolta az úton egy menekülő sofőr, akit nem sokkal előtte közúti ellenőrzés miatt állított félre a rendőr.

Az esetről készült felvételen látható, hogy a rendőr behajol a félreállított autó utasterébe, miközben a vezetőoldali ajtó nyitva van. Másodpercekkel később úgy tűnik, dulakodás alakul ki, mire a sofőr gázt ad, és magával vonszolja a rendőrt, aki az ajtóba kapaszkodva próbálja menteni magát, de végül leesik, és több métert csúszik az aszfalton.

A rendőrt könnyebb sérülésekkel szállították kórházba.

Kapcsolódó tartalom

A hatóságok a 31 éves Derek Loboként azonosították a sofőrt, akit néhány órával az incidens után az otthonában elkapták és őrizetbe vették. Lobót rendőrtiszt elleni támadással és testi sértéssel, gépjármű gondatlan vezetésével és veszélyes fegyverrel való támadással vádolják.

Forrás: New York Post

Ajánljuk még