Időjárás

Jól indul a hét: napos, száraz időre számíthatunk

Könnyek és sokk a helyszínen: megérkeztek a szörnyű baleset képei

| Szerző: hirado.hu
Videóra vették, ami történt.

Ahogy arról írtunk, Olaszországban meghalt egy ötéves kislány szombaton, amikor egy katonai repülőgép gyakorlatozás közben Torinó közelében lezuhant.

Autóroncsot emelnek fel a helyszínen 2023. szeptember 16-án, miután gyakorlatozás közben lezuhant az olasz légierő Freccie Tricolori nevű műrepülőcsoportjának repülőgépe a Torino közelében fekvő Caselle Torinesében.  MTI/EPA/ANSA/Tino Romano

A baleset egy légi bemutatóra készülő MB-339 típusú kiképző és harci gép felszállása után történt, amely eddig ismeretlen okból lezuhant.

A pilótának sikerült katapultálnia, a minisztériumban a gép mozgásából arra következtettek, hogy feltehetően madárral ütközött.

Mentők és rendőrök a helyszínen. MTI/EPA/ANSA/Tino Romano

A gép a becsapódás után kigyulladt, egy arra járó autót négy utasával – egy ötéves kislánnyal, 12 éves bátyjával és a szüleikkel -a robbanás felemelt, a jármű felborult. A kislány életét vesztette, bátyja a teste tizenöt százalékán szenvedett másodfokú égési sérüléseket, a szülők is megsérültek.

A pilóta szintén megsérült, de a szülőkhöz hasonlóan, nincs életveszélyben.

A gép a becsapódás után kigyulladt, egy arra járó autót négy utasával a robbanás felemelt, a jármű felborult.  MTI/EPA/ANSA/Tino Romano

Videó a helyszínről:

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még