Aktuális

Itt visszahallgathatja Orbán Viktor rádióinterjúját

Annyira sokszor mondta, hogy a felesége nem ér rá, hogy kiderült a férj sötét titka

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Három és fél év börtönbüntetésre ítéltek egy férfit Norvégiában, miután a rendőrség megtalálta élettársa holttestét az otthonuk fagyasztójában.

Az 57 éves férfi évekig azt hazudta barátainak és a családjának, hogy 60 éves élettársa él és virul, miközben a nő 2018-ban elhunyt.

A nő családja azután jelentette be az eltűnését, hogy hosszú ideig nem tudott vele kapcsolatba lépni. A férfi eleinte többször is azzal hárított, hogy felesége alszik, vagy nem elérhető, majd végül azt mondta nekik, hogy neje nem akar többé beszélni a családjával.

Kapcsolódó tartalom

A rendőrség a bejelentést követően márciusban találta meg a nő holttestét. A férfi ekkor elismerte, hogy eltitkolta a halálát és rejtegette a holttestet.

Kezdetben azt állította, ezt azért tette, hogy megvárja a tavaszt, és eltemethesse a nőt a Varmlandban lévő farmjuk közelében. Később azonban kiderült, hogy neje halála óta csalással összesen 117 ezer dollárra, azaz

körülbelül 42 millió forintra tett szert a nő nyugdíjából és egyéb juttatásaiból.

Az egyik jelentés szerint a férfi otthona fagyasztójában tartotta a testet, ahol az élelmiszereket is tárolta.

„Az elhunyt sírjának szentségét minden alkalommal megsértette, amikor kinyitotta és bezárta a fagyasztót, ez pedig súlyosbító körülmény” – érvelt a tárgyaláson az egyik ügyész.

A bíróság végül többek között a polgári szabadságjogok súlyos megsértése, súlyos csalás, holttest megcsonkítása és okirat-hamisítás vádjával ítélte el a férfit.

Kapcsolódó tartalom

Forrás: New York Post

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még