Rendkívüli

Újabb migránslövöldözés volt Hajdújáráson, Szabadkán erős robbanás történt

Násznép rontott rá a rendőrökre, videón a tömegverekedés

| Szerző: hirado.hu
Hat embert tartóztattak le egy lagzin az Egyesült Államokban, miután tömegverekedés alakult ki. A rendőröket egy étteremhez hívták rendbontás miatt, de a helyszínre érkezve egy csoport bulizó rájuk rontott. A hatóságok hat embert vettek őrizetbe, többek között rendbontással és testi sértéssel vádolják őket.

Kapcsolódó tartalom

Tömegverekedésbe torkollott egy esküvői lagzi, miután a násznép rátámadt a rendőrökre Rhode Islanden.

A newporti rendőrök vasárnap hajnali egy óra körül érkeztek ki egy helyi étteremhez, miután rendbontásról kaptak bejelentést.

A biztonsági személyzet elmondta a rendőrségnek, hogy a 44 éves David Onik állítólag megpróbálta megütni az egyik alkalmazottat, egy másikat pedig meglökdösött, amikor megtagadták tőle a belépést.

Miközben a rendőrök kikérdezték Onikot, a barátai körülvették a rendőröket, és a felszólítás ellenére sem engedelmeskedtek az egyenruhásoknak, akik a helyszínen őrizetbe akarták venni a férfi feleségét, a 41 éves Rachael Onikot, mert nem tartotta be az utasításokat, de a csapat rárontott a rendőrökre, és tömegverekedés alakult ki.

A felvételeken látszik, amint egy másik nő a társaságból nekiugrik egy rendőrnek, és ágyékon rúgja, másodpercekkel később pedig mindenki egymásnak esik.

Kapcsolódó tartalom

A rendőrségi jelentés szerint az egyik gyanúsított megpróbálta megszerezni egy tiszt fegyverét is. A verekedésben az egyik nő eszméletét vesztette, őt kórházba szállították, ahonnan azóta kiengedték.

A hatóságok hat embert vettek őrizetbe, többek között rendbontással és testi sértéssel vádolják őket.

A kiemelt kép illusztráció.

Forrás: New York Post

Ajánljuk még